Rijvereniging De Heuvelruiters uit Wezep bestaat dit jaar 50 jaar. Daarom organiseert zij op 2 juni een heel bijzonder paardensportevenement. Het betreft een dressuurwedstrijd met alleen de rubriek “Kür op muziek.” Open de bijlage voor het hele persbericht.

Woede en machteloosheid over de helse pijnen die zijn vrouw tijdens haar ziekte moest doorstaan, leidde bij zanger en tv-presentator Ernst Daniël Smid tot de oprichting van de stichting Pijn bij Kanker. Zijn doel: ‘Anderen dit lijden besparen door de communicatie over pijn tussen arts en patiënt te verbeteren. Artsen moeten terug naar hun oorspronkelijke inspiratie.’

'Je behandelt de patient, niet de alvleesklierkanker.' Ernst Daniel Smid is boos en teluergesteld over de behandeling van zijn vrouw, die in 2012 op 47-jarige leeftijd overleed aan alvleesklierkanker. In zijn ogen is de pijn bij haar niet goed behandeld. 'We wisten dat de pijn niet te bestrijden was, maar de artsen hadden beloofd het comfortabelvoor haar te maken. Dat hebben ze niet waargemaakt.'......

In een interview met de Weekend vertelt Ernst Daniel Smid over het verlies van zijn vrouw Roos in 2012, de oprichting van de stichting en het 2e Rozengala dat op maandag 30 maart a.s. in Studio 21 plaats vindt. 

Zanger Ernst Daniël Smid uit Winterswijk houdt op 30 maart de tweede editie van Hét Rozengala. De opbrengst komt ten goede aan de Stichting Pijn bij Kanker, die hij opzette na de dood van zijn vrouw Roos in 2012. 

De zussen Katja, Lara, Tosca en Lisa organiseren op vrijdag 13 februari een grote benefiet voor de stichting Pijn bij Kanker.

Pagina's